Få malet dit hus facade

17 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har et hus og det trænger til at få en omgang maling eller du måske lige har købt huset og er gang med en større renovering af huset kan du med fordel kontakte en maler og få en pris på opgaven. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Kokkedal, hvis du bor i det område. Inden du får malet huset er det en god ide at starte med at få sandblæst huset.

Start med at få sandblæst huset

Uanset om du har gang i en større renovering eller du blot har planer om at få malet huset er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel maling, pus, alger og kalk fra væggene så de står helt rene. Det er dermed nemt at se om der er områder på facaden, der måske trænger til en kærlig hånd først. Husk at væggene skal have tid til at tørre før de males. Det er for at sikre at der ikke kommer fugt i væggene. Ved først at sandblæse huset, sikre du dig at det endelige resultat ikke alene bliver pænere, men det vil også holde længere.

Find den rigtige maler til opgaven

Inden du får sagt ja til en maler er det en god ide at bruge tid på at finde den rigtige. Det vil ikke alene spare dig for meget frustration, men sikkert også penge. Du bør kontakte mindst 3 forskellige malere og bede dem komme med et tilbud. Dermed sikre du dig at du har fundet ud af hvad prisniveauet er, samtidig med at du ikke har været så uheldig at ringe til den dyreste i området. Det er vigtigt ikke kun at kigge på prisen, men også på metode og valg af materialer. Husk også at bede om referencer fra tidligere kunder.

More articles