Få hjæp til renovering af hus eller lejlighed hos din maler på Frederiksberg

21 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du den glade ejer af en andels eller ejer lejlighed – eller måske et af de kønne og eksklusive byhuse – i den lækre og eftertragtede bydel Frederiksberg? Så er du sikkert interesseret i at bevare boligen smuk og velholdt, indvendig såvel som udvendig.

Det betyder at du med jævne mellemrum skal friske boligen op – for eksempel med en modernisering af badeværelset, en istandsættelse af køkkenet, eller en gennemgående renovering af gulve, vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser.

Til dette formål har du brug for dygtige håndværkere. Og skal kronen sættes behørigt på værket med et flot og vel udført stykke malerarbejde skal du have fat på faglærte malere.

Hvorfor bruge penge på professionel maling af bolig?

Måske tænker du at du selv er fint i stand til at smøre maling på væggene og i loftet. Men indvendigt malerarbejde består af meget mere end denne øvelse – i hvert fald hvis resultatet skal være smukt og langtids holdbart. Alene de forberedelser, som går forud for påbegyndelsen af det egentlige malerarbejde, kan tage mange dage.

Disse inkluderer afdækning af gulve, møbler og paneler med malertape, plastik og pap, nedtagning af eventuelt gammelt tapet eller væv, slibning og vask af væggene samt lapning af diverse huller, skrammer og revner med spartel masse. Dernæst skal væggene, såfremt pudset altså er i fin stand, primes med det der kaldes Microdispers eller bare Blåt Vand. Og først da kan du gå i gang med at grunde med hvid maling, således at toplaget får den tiltænkte nuance.

Hyr din maler på Frederiksberg – det betaler sig

Du kan også komme ud for at pudset på dine vægge er i så ringe en forfatning at der kræves opsætning af filt eller en fuldspartling for at opnå en ensartet overflade. Her vil en dygtig maler have langt bedre forudsætninger for at udføre arbejdet ordentligt. Du kan finde din maler på Frederiksberg hos https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ 

More articles