Få en maler til at male dit hus

18 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du går i salgsplaner, lige har købt eller blot gerne vil have at din villa står pæn og nymalet kan du med fordel kontakte en professionel maler og bede malerfirmaet om at give dit et tilbud på hvad det vil koste at få malet. Husk at sikre dig at tilbudet er inkl. en sandblæsning af facaderne. En sandblæsning først vil sikre at gammel maling, alger, pus og snavs er væk og du finder ud af om det vil være nødvendigt først at renovere facaden. Den rene facade skal først tørre før maleren kan gå i gang. Dermed sikre du dig, at der ikke kommer fugt ind i væggene. 

En sandblæsning sikre at du står med et langt flottere resultat, når maleren har været i gang og det vil holde langt længere. Du kan blandt andet finde et malerfirma i Solrød.

Find det rigtige malerfirma

Uanset hvilken håndværker du har brug for at kontakte, er det en god ide at sætte den nødvendige tid af til at finde den helt rigtige. Ikke alene vil det spare dig for penge, men sandsynligvis også en del frustration. Dertil skal lægges at den rigtige maler også kan råde og vejlede dig i, hvordan du kan få det bedst mulige resultat. En maler er uddannet og har samtidig lang erfaring med at male og kan derfor se muligheder, du måske ikke havde overvejet, men som i sidste ende kommer dig til gode. 

Kontakt mindst 3 forskellige malerfirmaer og bed om et tilbud. Gerne skriftligt. Dermed kan du i ro og mag finde ud af hvor prisniveauet ligger. Husk det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Der kan være forskel på kvaliteten af malingen og den valgte metode. Det er også en god ide at spørge efter referencer og hører om tidligere kunder har været glade og tilfredse.

More articles