Få den optimale opvarmning af dit hus

10 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

De fleste danskere ville ønske, at de ikke skulle bruge så mange penge på at varme boligen op. Hvert eneste år vil mange husejere efter en lang og kold vinter ryste på hånden, når de åbner rudekuverten med regning for opvarmning, hvad end denne er i form af et forhøjet el forbrug eller om det er regningen for olie, gas eller træpiller til det gamle fyr. Disse opvarmningsformer er nemlig dyre og ineffektive – især når man sætter dem i forhold til de mere moderne metoder.

Varmepumpen – det økonomiske og miljø venlige alternativ

Blandt de mest klima venlige og billige metoder til opvarmning af private hjem finder vi i dag varmepumper. Med en moderne luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe kan du regne med at spare op imod 70 procent af dine samlede udgifter til varme, alt iberegnet.

En luft til vand varmepumpe skal ikke på samme måde som et udtjent fyr konstant renses og vedligeholdes. Den skal ikke konstant have påfyldt nyt brændstof, som kan variere utroligt meget i pris. Og den opvarmer uden problemer de samme mængder brugs og cirkulationsvand som dit fyr – til en meget lavere pris.

Du kan med en luft til vand varmepumpe sagtens fyre godt op for varmen og tage dig et langt varmt brusebad uden dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller din pengepung!

Hvornår skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

På samme måde kan en luft til luft varmepumpe erstatte dine dyre elektriske radiatorer. Varmefordelingen bliver langt bedre og opvarmningen dermed mere effektiv. Og så er energi udnyttelsen i en luft til vand varmepumpe op til fem gange højere end i en gammel elradiator!

Du kan læse mere om luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, og hvorledes du skifter til varmepumpe, på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

More articles