Er alt intuitivt med arbejdet med gulvafslibning?

04 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Her tænkes sådan set ikke så meget på, hvis du for eksempel skal til at få lavet noget gulvafslibning i Roskilde, da vi lige bruger det som eksempel i denne artikel, hvor du måske stærkt overvejer, om det er noget, der giver sig selv at give sig i kast med.

Vi er helt derhenne, hvor det professionelle firma med arbejdet i form af gulvafslibning er ved at finde ud af, om deres nye systemer, koordinationer og udstyr virker korrekt.

For skal den gulvafslibning i Roskilde så pænest ud, så er det altså med at få den lavet af dygtige håndværkere til den slags.

Men måske er de bedste håndværkere midt i en brydningstid, hvor de ikke bare har fået nyt udstyr til arbejdet – som ligger godt i deres hænder, da de elsker den del af arbejdet – men der er måske kommet nye systemer til også, hvordan man får tildelt opgaver, kommunikerer med kunden, chefen og så videre.

Nogle af den slags firmaet tror, at det er smartest at tage alle de implementeringer med det samme, så man ikke skal bruge rigtig lang tid på overfasninger med andre ting i en længere perioder, når man kan gøre det hele på én gang.

Men det kan netop sætte arbejdet så langt bagud, fordi man skal vænne sig til så meget nyt på samme tid.

Er man rigtig smart fra baglandet, så laver man en forsøgsperiode med det nye udstyr, kommunikations-veje og videre, for at se, om markant de fleste kan finde ud af at bruge det, eller om det er alt for bøvlet.

Måske skal flere systemer prøves af, før man finder frem til det, der virker, men hellere at forsøge sig frem og lære af nogle fejl, end at man forsøger sig med for meget på én gang.

Det skal tages i små slag, så man ikke slår et for stort brød op.

More articles