Du kan også vælge at bruge en dør her

27 June 2022 Anders Lundtang Hansen

Hvorfor altid gøre, som det er meningen, man skal gøre?

Hvis man ejer noget, så kan man jo gøre ved det, som man har lyst, og der er ingen grund til at være bange for, at folk vil grine ad en, for det er bare dem, der er bange for at tænke ud af boksen.

Hvorfor gå efter at blive accepteret af alle de andre, når man kan gøre lige, hvad man vil, så andre måske ender med at se lyset i, hvad man selv gør, så de kopierer en.

Lad os tage et konkret eksempel, at man har en kælder, og der også er en nedgang til den, men man mangler lidt en kælderlem, som der kan dække hullet til – for man ønsker jo ikke, at man kommer til at falde derned, fordi man ikke kigger sig for, eller der er mørkt i rummet.

Men hvorfor bruge en traditionel lem til kælderen, når man kan bruge en dør fra https://klarvinduer.no/dorer/terrassedorer ?

døre

Det bliver sjovere med kælderen med denne dør

Måske er det ikke lige på selve denne side, at du finder den egnede dør til din kælder, men så kan du prøve en af undersiderne dertil.

Som det første kan du måske indvende, at det er for besværligt at skulle bukke sig ned efter håndtaget, men så kan man jo sætte en stang i den, eller man kan binde et reb i, der hænger op til loftet, så man kan trække døren let op.

Og man kan vælge at have en dør med easyluk, så døren ikke smækker i, når man lukker den i igen.

Med tiden vil du formentlig se, hvordan det giver en meget speciel nuance til ens hjem, at man bruger en dør her til ens kælder fremfor en traditionel lem.

Det giver bare et sjovere udtryk til ens hjem.

More articles