Drømmer du om dit helt eget bryggeri?

11 January 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Selvom du ikke har pladsen til et fuldt bryggeri, kan du faktisk i dag købe brygningsudstyr i mindre format. Det kan du bruge til at lave dit helt eget hjemmebryggeri med. 

Vil du vide mere? Læs med her, og få tre gode grunde til at investere i dit eget brygningsudstyr.

Derfor skal du have et hjemmebryggeri

Der er nok flest ting, der taler for at få dig et hjemmebryggeri. Du skal selvfølgelig have pladsen til det. Hvis du blot har et ekstra rum, en garage med ekstra plads eller en kælder, kan du nemt få plads til et godt startsæt til brygning af øl. 

Her får du tre gode grunde til at investere i brygningsudstyr.

1. En sjov aktivitet i weekenden

At brygge øl kan være sjovt at gøre sammen. Det er en god aktivitet sammen med kæresten eller vennerne. Eller bare for dig selv, hvis du har brug for lidt fred og ro. Du kan slå dig løs og afprøve nye opskrifter med nye ingredienser for at opnå forskellige smagsvarianter. 

2. Bryg dine egne smagfulde ølvarianter

Når du har brygningsudstyr selv, slipper du for at købe øllen ude. Nu kan du selv lave dine helt egne varianter. Prøv med dine favoritsmage eller vov dig ud i noget helt nyt. Der er så mange muligheder, når det kommer til ølbrygning. 

3. Perfekt til herreværelset 

Brygningsudstyr er det perfekte element til dit herreværelse eller dit hobbyrum. Dine venner bliver helt sikkert misundelige. Øllen skal selvfølgelig gære i lidt, når den først er sat over. Ventetiden kan I bruge på at se bold eller smage på øllen fra sidste brygning. 

Mange tror fejlagtigt, at brygningsudstyr er meget dyrt. Det er det ikke. Du kan faktisk få dig et startsæt til brygning til under 1000 kr.

Se meget mere i denne webshop, som tilbyder et væld af brygningsudstyr: https://www.albryg.dk/baronbrew.

More articles