Derfor er din dør sværere end normalt at åbne

27 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har ellers sat din dør fra Klarwindows.co.uk op helt perfekt, og du har kontrolleret den løbende, om den har ændret position, eller den skulle rettes til på en anden måde, men det har heldigvis ikke været nødvendigt.

Så gennem tiden har det været let nok at åbne den: Det har hverken været for nemt, så den blæste op af sig selv, men det har heller ikke været for svært, så man skulle lægge kræfter i, før det kunne lade sig gøre.

Sådan har det fungerer længe, og hvis der har været nogle problemer med døren, så har det været fordi, at den er blevet spærret ved et uheld, eller der er nogle, der har drevet gæk med dig og holdt igen på dørhåndtaget, så du ikke kunne åbne døren.

Men så sker det en dag, at du slet ikke kan åbne døren, og det er noget mærkeligt noget.

dør

Dette er årsagen til, at døren er besværlig at åbne denne gang

Du har aldrig oplevet det her før, så du undrer dig og forsøger at finde ud af, om det er nogle af de nævnte grunde, som der er årsagen til, at døren ikke kan åbnes, men det er det ikke.

Låsen er heller ikke gået i baglås.

Men du kan også mærke, at det er lidt koldt, hvor du står, og faktisk kan du decideret mærke en vind på kroppen: Der er gennemtræk i hjemmet.

Og det farer gennem faktisk gennem den smalle døråbning samt nøglehullet, og selvom det ikke er meget, så er det faktisk det, som der er med til at gøre, at døren er svær at åbne: Der er blevet skabt et slags vakuum omkring døren grundet dette gennemtræk, så den er svær at åbne.

Der skal lægges kræfter i denne gang for at åbne den, og så må man se på det med at lave gennemtræk en anden gang, så man undgår denne situation.

More articles