Der gemmer sig noget uønsket oppe under din new era cap

24 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal have en new era cap på for første gang, så tænker man jo lidt over, om man har vasket hovedet og eventuelt håret med, for siden den her cap er helt ny og flot, så skal den også ditto lande på et område, som der er pænt og rent.

Med tiden begynder man dog at slække på den slags, fordi man begynder at passe sammen, da den både sætter sig og ikke føles ny, og så bliver den beskidt og slidt som så meget andet, så den får personlighed.

Så man tager bare den cap på som en vane, om man er lige er nyvasket eller ej, og måske er den her cap heller ikke blevet vasket så tit, som man burde gøre det.

Men én ting er skidt og snavs, som man kan vaske af, men der er også andre ting, som der kan sætte sig i den, som man ikke ønsker at have: lus.

new era cap

Derfor skal man beholde den cap på og ikke dele den ud

Man har måske opdaget, at man har fået lus, og det skal man have gjort noget ved hurtigt, inden de formerer sig alt for meget.

Så man tager en lusekur, finkæmmer håret og vasker alt ens tøj, og her skal man også huske at gøre ens cap ren, for det er et genialt sted for dem at gemme sig, så de kan hoppe direkte tilbage i håret på dig.

Helst skal den ligge flere dage uden at være brugt, så lusene dør af sig selv, men man kan også vaske den.

Af samme grund skal man ikke låne den ud til andre, hvis man mistænker, at man selv har lus, eller man tror, at den anden har lus, hvor man så kan ende med at overføre dem ved at dele cap.

More articles