Byg en flot legeplads til haven

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Offentligt tilgængelige legepladser kan være noget af en prøvelse. Der kan være mange besøgende, og dermed kø til de populære lege redskaber. Oplever du og dit barn legeplads besøget som alt andet end postivt og afslappende kan du overveje at bygge n legeplads hjemme i haven.

Hvorfor opføre en legeplads til haven?

Der er mange gode grunde til selv at bygge en legeplads hjemme på familiens matrikel. Først og fremmest undgår i den offentlige legeplads som kan virke stressende på barnet – og på dig selv, for den sags skyld.

Med en legeplads til haven kan barnet lege i fred og ro inden for havens trygge rammer. Du kan følge med i legen fra din egen terrasse, eller fra vinduet hvis du ønsker at lave mad eller gøre rent imens. Og så behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt barnet bliver mobbet eller tromlet af større børn på legepladsen.

Kan jeg selv bygge børnenes legeplads?

Hvis du ønsker at opføre en legeplads i haven er der gode nyheder. Du behøver nemlig ikke at være ferm med sav og hammer for at opføre en legeplads som er både flot og sikker.

Det er muligt at bestille de forskellige elementer online via danske webshops som fører lege redskaber i høj kvalitet. Her kan du købe alt hvad du skal bruge til din hjemmelegeplads, for eksempel et gyngestativ, et legehus, en rutsjebane eller en sandkasse til de små.

Er pladsen trang i din have kan du vælge et smart legetårn som integrerer op til flere lege redskaber i eet. Og har du større børn kan du for eksempel vælge en morsom have trampolin som kan give udfordring og spænding i timevis.

Hvor kan jeg finde inspiration til indretning af legeplads?

Er du lidt tom for ideer når det handler om opførelse af legeplads til haven kan du læse mere på https://husblog.dk/mangler-du-en-legeplads-til-din-have/ 

More articles