Brug sexlegetøj i forbindelse med livestream

16 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der er en industri, der vokset hastigt og har kreeret mange penge til forskellige mennesker, så er det livestream af mennesker, der gør uartige ting ved dem selv.

Især piger har spunget sig lukrativt på dette område ved at sætte et webcam op og lave sessions, hvor de gør de ting, som folk beder dem om, mod at de betaler for det, og så kan man endda købe private sessioner med disse piger.

Der er ligefrem gået konkurrence i at være de mest eftertragtede piger på området, og området ekspanderer med lynets hast.

Dette er skete i takt med, at internetforbindelserne er blevet umanerligt hurtige, så selv almindelige mennesker med en nogenlunde internetforbindelse og et webcam kan streame live, hvad de sidder og laver derhjemme.

De skal faktisk næsten kun tænke over, hvad tidsforskellen er hos deres største problem, samt hvilke remedierier de vil bruge i deres forskellige livestreams, som kan være forskellige typer af sex legetøj.

Det kan være, de sværger til at veksle mellem nogle forskellige ting hver gang, mens nogle udsendelser er dedikerede til et bestemt type af sexlegetøj.

Nogle shows byder så måske på, at de afprøver nogle helt nye ting, som der er blevet ønsket, eller fordi de er blevet sponsoreret af folkene bag til at gøre dette.

Og man skal ikke tage fejl af det: rigtig mange mennesker kan endda leve af at lave disse livestreams, så de ikke behøver lave andre ting ved siden af.

De er jo ikke andre mennesker direkte fysisk involveret i det, og man ser endda folk droppe uddannelser og arbejde for at hellige sig til dette.

Før i tiden var det TV’et og hjemmesider med godt udstyr, der havde monopol på at lave den slags, men de er hastigt blevet overhalet af den private industri, som kun ser ud til at vokse.

More articles