Billig og hurtig reparation af emalje i badekar

07 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står der et gammelt badekar og fylder i dit badeværelse – og har du ved mere end én anledning overvejet at skille dig af med det? Så bør du tænke dig om en ekstra gang, og læse med i det følgende.

Dit gamle badekar kan være et aktiv for din bolig

Går du og overvejer at sælge dit hus eller din lejlighed er der masser af gode grunde til at beholde det gamle badekar – også selv om det er grimt og slidt. Det kan nemlig vise sig at være guld værd i forbindelse med et fremtidigt salg.

Boliger med badekar i eget badeværelse er i høj kurs på markedet. Flere og flere ejendomsmæglere melder om bolig købere som går målrettet efter huse og lejligheder med badekar.

Det er især de unge børnefamilier som har fået øjnene op for fordelene ved at have et badekar inden for hjemmets fire vægge. Familiens yngste sætter pris på at få deres aftenbad i et rummeligt badekar frem for en lille balje i en snæver bruseniche. Mor og far kan tage et afstressende og velduftende bad efter at de små er puttet, helt uden at skulle uden for en dør. Og så kan det store badekar bruges når store mængder tøj skal sættes i blød – noget især småbørns forældre kan skrive under på behøvet for.

Du kan således komme til at stå stærkere over for mulige købere hvis du kan præsentere et badekar i boligens badeværelse. Det selvfølgelig forudsat at badekarret er pænt og skinnende. Og derfor bør du få det renoveret så det kommer til at stå som nyt.

Hvem kan sætte det gamle badekar i stand?

Er dit hus eller din lejlighed beliggende i det københavnske kan du med fordel tage kontakt til Emaljespecialisten. Klik ind og læs mere om reparation af emalje badekar på Emaljespecialisten.dk.

More articles