Afslibning af gulve i din nye bolig

19 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt ny bolig – og ligner trægulvet noget der er løgn? Så fortvivl ej. Det kan nemlig efter al sandsynlighed blive rigtig pænt igen med den rette professionelle behandling.

Hvorfor er trægulvet så grimt at se på?

Et slidt trægulv er som regel temmelig grimt og trist at se på. De færreste trægulve ældes med ynde – og patina er ikke et positivt tillægsord når det gælder gulve belagt med træværk.

Pletter og skjolder fra væsker som i tidens løb er spildt på trægulvet og suget op i træværkets overfladiske fliser giver et uensartet look. Grimme slidspor of nedtrådt støv og snavs afslører hvor gulvet hyppigst er blevet betrådt igennem årene. Og misfarvede plamager fra solfalming vil som regel optræde der hvor lysindfaldet er kraftigst – for eksempel under boligens vinduer eller foran altan eller terrasse døre.

Til alt held er disse ældningstegn som regel udelukkende af overfladiske karakter. Dette betyder at du med en grundig gulvafslibning kan komme dem til livs på effektiv vis. En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom behandling når man sammenligner med den noget mere invasive gulvafhøvling, hvilket betyder at dit gulv sandsynligvis sagtens kan tåle – og faktisk vil have rigtig godt af – en gulvafslibning.

Du vil blive overrasket over hvor stor og gennemgribende en forskel en professionelt udført gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan gøre for det slidte trægulv i din nye bolig. Det vil være som at få et helt nyt gulv. Og dette til en langt lavere pris end hvad en udskiftning af trægulvet ville koste.

Hvem kan hjælpe med afslibning af gulve?

Du bør altid kontakte en professionel og faglært gulvmand når dine gulve skal afslibes og efterbehandles. På den måde er du garanteret det smukkeste og mest holdbare resultat af din gulvafslibning. Læs mere, og bestil et skarpt tilbud på gulvafslibning, via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/ 

More articles