Skab lys og kontrast med nye vinduer

25 October 2021 Emilie Jacobsen

Har du et mørkt skur, garage, carport eller anneks, som du gerne vil have gjort lysere? Så er det oplagt for dig, at du får sat et sidehængt vindue op og en dør med et vindue i. Dermed kan der komme masser af lys ind i rummet, hvilket er perfekt, når du skal finde noget derinde, eller hvis du skal stå og arbejde der.

Med farven på vinduesrammerne og dørkarmen kan du skabe en flot kontrast til den farve, som bygningen allerede har. Dermed kan du skabe et flot look, som andre lægger mærke til. En hvid vinduesramme og en hvid dør vil for eksempel se flot ud i forbindelse med en sort bygning. 

Et af de steder, hvor du kan finde sidehængte vinduer og dobbelt døre med glas i, er webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af både vinduer og døre. Du kan derfor nemt finde det, der vil passe til din stil. De har nogle meget rimelige priser – og så hvis du vil have udfærdiget vinduer efter mål. Se mere her

To lags glas kan være nok til et skur 

Normalt vil vi altid anbefale dig, at du vælger vinduer med trelagsglas, når du køber vinduer til din bolig. De isolerer nemlig langt bedre, og indeklimaet er jo afgørende for, hvordan det er for dig at opholde dig i din bolig. 

Men når du skal købe vinduer til et skur eller en garage, er der jo ikke det samme behov for, at du får isoleret bygningen ordentligt. Der kan du i stedet for sagtens vælge to lags vinduer. 

Hos klarvinduer.dk kan du altid vælge mellem tolags- og trelagsvinduer. Dermed kan du altså spare nogle penge ved at vælge tolagsvinduer til dit skur. Du har mulighed for at vælge vindueskarme i sort, grå og hvid. Hvis du vil skabe kontrast til bygningen, har du derfor god mulighed for det med de valg. 

More articles