Nogle mennesker sammensætter deres eget flyttefirma på stedet

07 December 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der eksisterer så mange former for flyttefirma i København, at det er utroligt, at så mange mennesker vælger at gøre det arbejde selv, men det er fordi, at mange tror, det “bare” handler om at løfte, opbevare, indpakke og flytte sager; hvilket de fleste kan finde ud af.

Men det svarer lidt til at sige, at malerarbejde bare består i at svinge en pensel. Det gør det i sin grundform også, men der er jo så meget mere i det med teknik, valg af maling, måske noget træbeskyttelse, genmaling og meget, meget andet.

Alle kan i så fald male, men gode malere maler bare bedst; og af samme grund så flytter flyttefolk bedst, og specielt når man ser på hovedstadsområdet, så er der mange udbud af den slags, om man skal flytte kort eller langt.

Men alligevel ser man, at udflytteren lige sammensætter et flyttehold et par dage i forvejen, som måske aldrig ender i samme konstellation igen, og så er de klar på flytningen – eller er de?

Flytningen sætter sig spor

Man tænker sig om så selvudnævnt sjakbajs, at man selvfølgelig ikke vælger gamle pensionister til det hold, så man hører nogle kollegaer, venner og familiemedlemmer ad, om de kan hjælpe; og hvis man bare spørger god tid i forvejen, så løber folk hurtigt tør for gode undskyldninger.

Men problemet er bare, at hvis man griber til det arbejde med tanke på at lytte sager, som skulle man lige rykke om på en vase i stuen, så kan man ende med at smadre kroppen.

Glemmer man at pakke flyttesagerne grundigt ind, så kan de blive smadret undervejs.

Kan man heller ikke pakke tingene godt sammen i flyttevognen eller traileren, så er der næsten også garanti for problemer her.

Og så er vi slet ikke begyndt på at tale om at flytte store møbler op og ned ad opgange i indre by.

Du kan nok se, hvorfor man skal vælge et rigtigt flyttefirma til den opgave.

More articles