Find en skarp terrasse pris online

17 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du have bygget en terrasse i haven til sommer? Så har du sikkert allerede overvejet prisen på en sådan.

Hvad koster en terrasse?

Det er ikke muligt at give et konkret og fyldestgørende svar på oven for stillede spørgsmål af den simple grund at prisen på en træterrasse kan variere utroligt meget. Det er selvfølgelig altid en mulighed selv at bygge en træterrasse for meget få midler.

Hvis du blot ønsker dig et simpelt trædæk på din græsplæne, og der hverken er brug for noget videre fundament eller en særlig konstruktion, kan du sagtens selv flikke en træterrasse sammen. Det er blot et spørgsmål om at anskaffe værktøj og materialer i form af terrassebrædder som kan købes i de fleste byggemarkeder og trælast handler.

Men hvis din træterrasse skal være helt unik, tilpasset din bolig, og måske endda opført i flere planer eller med en hel eller delvis overdækning, kan det anbefales at du overlader opgaven med design og opførelse heraf til en professionel håndværker.

Så bliver din træterrasse i sagens natur noget dyrere. Til gengæld kan du betragte din træterrasse som en investering i din ejendom, da den vil komme til at udgøre et kæmpe aktiv for din bolig. Og samtidig får du og din familie en smuk og funktionel træterrasse som I kan have glæde af i mange år.

Hvor kan jeg få hjælp til at bygge en flot træterrasse?

Hos Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS kan du altid få et skarpt tilbud på professionel opførelse af en træterrasse. Tømrermester Andreas la Cour har igennem årene designet og opført et utal af smukke og unikke træterrasser for kræsne bolig ejere i fortrinsvis Odsherred og Nordsjælland.

Klik ind på kun-terrasser.dk og se de mange flotte træterrasse fra Andreas la Cours hånd.

More articles