Søg nye jagtmarker i forbindelse med at date

21 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Så sidder du atter der igen efter en fejlslagen date; måske nåede I faktisk ikke så langt som til at planlægge den, eller du blev efterladt alene det pågældende sted, I skulle mødes, fordi hun lige pludselig fik “travlt”, inden hun kunne nå at møde op.

Derfor er du hoppet ind på din profil, som du korrekturlæser, giver et nyt profilbillede og retter løbende til, så det nærmest er en dagbog over, hvad der sker i dit liv – men du deler selvfølgelig kun de spændende ting.

Men det er som om, at der ikke kommer noget nyt “kød” på denne datinghjemmeside eller -app, for det er de samme hoveder, som du oplever derinde, og meget af det minder dig om dårlige dates.

Taler de måske ligefrem sammen, så de undgår dig? Du er i hvert fald ved at blive desperat efter at finde din udkårne, men der ser ikke ud til at ske noget nyt.

Har du overvejet at finde et andet sted at date?

Der findes et godt sted til dating

Vi ved, hvad du tænker: Du HAR allerede prøvet mange forskellige datinghjemmesider, og den nuværende har trods haft mest held med sig af skud i bøssen, så du orker ikke at skifte.

Men inderst inde ved du også godt, at du accepterer laveste fællesnævner, og du egentlig gerne ville prøve noget, som gav mere pote.

Så tænker du bare, at det trods alt er bedre med en fugl i hånden end ti på taget, men repetitionen og de endeløse nederlag er ved at knække nakken på dig.

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at der findes et sted som Datingpilot, der næsten med garanti vil kunne komme til at give dig en positiv oplevelse?

Det er svært at tro på, det forstår vi godt, men har du egentlig noget at miste?

Giv det et skud. Du har alt at vinde!

Flere Nyheder