Man kan også mødes til en sexaftale online

11 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

For det første skal der lige slås virkelig hårdt fast, at der ikke er tale om prostitution eller rufferi af nogen art i denne sammenhæng, men hvor to eller flere mennesker er blevet enige om, at de vil mødes for (at forsøge) at tilfredsstille hinanden og de medfølgende behov.

Der er således tale om en gensidig sexaftale.

I den forbindelse forestiller man sig jo måske nogle bollevenner, der med kort eller længere varsel finder på en aftale om at mødes for at dyrke sex.

Men det kan jo også være et par, der længe har planlagt, at de skal på swingerklub for at prøve swinger dating.

Så er der jo reelt set også de almindelige mennesker i et par, der skal finde tid til at tage en dag ud af kalenderen til at holde en date for sig selv, hvor børnene bliver passede, så de kan have lidt det lidt sjovt i soveværelset uden forstyrrelser.

Atter har vi dem, der tager i byen og håber på at få noget på krogen.

En sextaftale kan foregå på nettet

Sex er i langt de fleste tilfælde bedst i fysisk nærhed og kontakt på intimt plan, men det kan jo være, at man befinder sig langt fra hinanden, at man af forskellige årsager ikke kan mødes, eller også er man bare til online-sex.

For man kan også dyrke sex over nettet, selvom der ikke er tale om et fuldbyrdet samleje, men man kan jo betragte det som moderne telefonsex.

Internettet er jo hurtigt og kan skabe en god forbindelse over landegrænser, og man kan have videokontakt med hinanden til en sexaftale, hvor man har planlagt noget, der skal ske, eller man tager det, som det kommer.

Det kan gøre det ud for en fysisk aftale angående sex, men der er faktisk dem, der foretrækker den form for sex.

Flere Nyheder