Dildoer – mulighedernes land

29 september 2017 Camilla Skøtt
Dildoer - mulighedernes land

Overskriften siger næsten det hele: når det kommer til dildoer, så er mulighederne så store, at du med sikkerhed kan finde én, der passer til dine ønsker. Skal den være pink, sort eller naturfarvet? Realistisk eller skulpturel? Af stål, glas, silikone eller træ? De mange muligheder kan gøre det svært at vælge, men sammen med Belugi (https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer) har vi lavet en lille guide over de ting, du med fordel kan overveje, inden du vælger en dildo.

1) Vaginal eller anal stimulation – eller begge dele?

Hos Belugi har de Nordens største udvalg af dildoer, og hvis du bare begynder at kigge efter forgodtbefindende, så løber du hurtigt tør for energi. Du kan derfor med fordel opsætte en række filtre, og det første kunne være, om dildoen skal bruges vaginalt, analt eller til begge dele? Dildoer til vaginal tilfredsstillelse fås i størrelser, der varierer fra lille til ekstrastor, mens dildoer til anal tilfredsstillelse som regel er væsentligt mindre. Ønsker du en dildo, der fungerer til begge dele på samme tid, så skal du kigge efter dobbelt dildoer.

2) Størrelsen?

Er du på udkig efter din første dildo, så kan det måske være en idé at starte med en mindre model, så du stille og roligt kan prøve dig frem. Herefter kan du begynde at udforske de forskellige dildoers udformning og størrelse. Ønsker du i stedet en dildo, der kan fylde dig godt ud, så kig efter store eller ekstra store modeller.

3) Materialet?

De primære materialer der bruges til dildoer er silikone, stål og glas. Silikonen er blød og eftergivende, og her får du den dildo, der har det mest realistiske format, og som samtidig er let at anvende. Med glas og stål får du en dildo, der er hård og kølig, men som til gengæld giver mulighed for at lege med kulde/varme, da de tåler både nedfrysning og opvarmning.

Som sagt er mulighederne mange, og det bedste, du kan gøre for dig selv, er at kaste dig ud i det. Kun på den måde finder du frem til den helt rigtige følgesvend.

Flere Nyheder