Bedre sex uden smerter med glidecreme

07 marts 2018 Astrid Pedersen
Bedre sex uden smerter med glidecreme

Vi kan alle have dage, hvor tingene går som smurt – og dage, hvor de ikke gør. Til den sidste slags dage kan det være nødvendigt at få lidt hjælp udefra, for eksempel fra en glidecreme i høj kvalitet, som kan gøre vore erotiske eventyr mere gnidningsfri – på den gode måde.

Undgå smerter – brug en silikonebaseret glidecreme

De nyeste versioner af glidecreme er baseret på silicone. De siliconebaserede glidecremer er mere drøje i brug end de vandbaserede. De optages ikke i huden, og fedter heller ikke nær så meget. Derfor er de i særdeleshed velegnede til analt samleje, men det frarådes at anvende siliconebaseret glidecreme i forbindelse med anvendelse af sexlegetøj eller kondomer. Siliconebaseret glidecreme kan – lige som oliebaseret glidecreme og andre olieholdige produkter – ødelægge sexlegetøj fremstillet af silicone, plast eller gummi, da du risikerer, at overfladen på legetøjet bliver opløst, når den kommer i forbindelse med glidecremen. Bruger du sexlegetøj af for eksempel glas (så som visse butt plug modeller), er der dog ingen fare ved at benytte siliconebaseret glidecreme til at lette friktionen.

Vandbaseret glidecreme – når du anvender din vibrator

Hvis du er i besiddelse af en af de smarte, nye vibratorer – eller måske en Fleshlight – fremstillet i naturtro materialer, bør du udelukkende anvende vandbaseret glidecreme. Det samme gør sig gældende, når du bruger kondom – vandbaseret glidecreme er helt uskadelig i forhold til gummi- og silicone materialer. Den vandbaserede glidecreme er mere klistret at arbejde med, og trænger også ind i huden. Men du kan være ganske rolig: Vandbaseret glidecreme indeholder ingen allergener eller hormonforstyrrende stoffer, så det er helt uskadeligt for dig. Også, hvis du skulle risikere at få det i munden.

Du kan finde et varieret udvalg af såvel vand- som siliconebaseret glidecreme på belugi.dk – til prisgaranti, og med diskret forsendelse over hele landet inden for få hverdage.

Flere Nyheder