Har du prøvet antabus?
Behandlingscenter Stien mener ikke, at antabus er løsningen. Trangen til at drikke er ofte større, end frygten for hvad der vil ske.
Drikker du alkohol efter at have indtaget antabus, er der stor sandsynlighed for, at du bliver syg.
Antabus forhindrer nedbrydningen af alkohol i leveren, stoffet som normalt nedbrydes i leveren, ophobes i kroppen og kan udløse en allergisk reaktion og give:
– Hjertebanken
– Hovedpine
– Kvalme
– Opkastning
– Træthed
– I værste fald hjertestop
Antabus er ikke alkoholbehandling!
Behandlingscenter Stien udfører behandling af alkoholmisbrug og kan give dig en værdig løsning uden antabus – ring helt uforpligtende til:
Døgntelefon: 70 20 72 70
Behandlingscenter Stiens mål er et professionelt fungerende behandlingscenter med medicin- og alkoholafhængige som målgruppe samt deres familier.
Centrets er et behandlingscenter, hvor kvalitet er kendetegnende i såvel faciliteter, personalesammensætning og behandling. Der er tilknyttet fast læge, sygeplejerske, psykiater samt et veluddannet behandlerteam.
Behandlingscenter Stien har hyggelige og rolige rammer af høj kvalitet til behandling af klienter og familier, uden at behandlingen derved bliver dyrere. Bygningerne, med plads til 16 klienter i eneværelse, ligger i en skøn natur med udsigt over Tunneldalen mellem Vojens og Haderslev. Der er skov og søer i området og masser af gangstier.
De arbejder ud fra Minnesota-modellen og opfatter misbrug eller alkoholismen som en sygdom, hvis udvikling kan stoppes. Individuel hensyntagen og programlægning, en tæt opfølgning på såvel klient som pårørende er væsentlig for at nå et tilfredsstillende behandlingsresultat.
Hver klient har sin egen historie, livserfaring og nuværende sociale status. De arbejder aktivt for, at der tages hensyn til dette i behandlingsforløbet, således at de programlægger ud fra dette. Dette betyder også en individuel tilpasning af behandlingens indhold og varighed. Er der behov for en udslusningsperiode, samarbejder de ofte med andre institutioner og planlægger et tilpasset forløb.
Familier bliver tilbudt kurser, mens deres pårørende er i behandling, og misbrugeren og dennes familie bliver tilbudt opfølgningsmøder mm.